Vanaf 1 maart 2021 maken wij voor onze reviews gebruik van Webwinkelkeur.nl. Alle reviews die we tot die tijd hebben ontvangen, tref je op deze pagina.

Geplaatst door Nicolette - 16-02-2021 | 13.48

Wat een gezellige doos kreeg ik vanmorgen. Een mooi ingepakt cadeautje met oud Hollandse snoepjes erbij. Super leuke pauwen vaasjes!


Geplaatst door Remon 14-02-2021 | 15.13

Snel geleverd, mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje én een lekkere chocoladereep. Helemaal top. De borden hangen supergaaf!  Wij zijn er erg blij mee.


Geplaatst door Christina 10-02-2021 | 08.52

Super leuk! Erg leuk ingepakt met snoepjes erbij en een kaartje, leuk zo'n persoonlijke touch en het voelde ook echt als een cadeautje voor mezelf! De tulpenvaas ziet er in het echt nog mooier uit en ben er dan ook heel erg blij mee, dank jullie wel! 


Geplaatst door Chaïmae - 09-02-2021 | 15.28

Wauw!! Super snelle levering naar België en héél mooi verpakt! Bedankt Susan & Mariëlle 


Geplaatst door Brigitte Donkers - 05-02-2021 | 17.03

Helaas kwamen mijn vaasjes de eerste keer snel, maar wel gebroken bij mij aan. Dit is vlot en goed opgelost. Duidelijke en vriendelijke communicatie. Binnen enkele dagen had ik de nieuwe vaasjes in huis. 


Geplaatst door Leny Bouwman 02-02-2021 | 19.38

Hallo Mariëlle en Susan,
Net de bestelde wandborden binnen gekregen,
Wat leuk , met een cadeautje, snoepjes en een handgeschreven kaartje.
Dank je wel!


Geplaatst door Ria dijk 02-02-2021 | 17.00

Zojuist mijn wandborden ontvangen,, super snel en zeer goed verpakt!! Echt een aanrader deze leuke webshop!! Echt een licht punt in deze tijd,ook op lekkere snoepjes,!!

 


Geplaatst door Floor - 30-01-2021 | 16.16

Blij met het prachtige ijsvogelbordje. Wat ontzettend leuk en met zorg verpakt! Chapeau Susan en Marielle!! Kids blij met de lekkere Hollandse snoepjes die er als verrassing bij zaten.


Geplaatst door Yvonne - 25-01-2021 | 20.28

Marielle & Susan
Wat leuk dacht bestel een super Hollandse fietsbel. Komt dat heel snel en super leuk ingepakt met als extra verassing heerlijke snoepjes erbij.
En een lief kaartje. 😊


Geplaatst door Gerdien 17-01-2021 | 14.19

Prettig en snel geholpen! Mariëlle en Susan, dank jullie wel voor meedenken met tulpenvaas. De tulpenvaas staat nu te schitteren in onze woonkamer.. heel blij mee 


Geplaatst door Agnieszka 12-01-2021 | 15.51

Very nice gift, nicely packed. Fully reccommended!


Geplaatst door Nelleke - 12-01-2021 | 08.57

Marielle &Susan,
Hartelijk dank voor de vlotte levering van de doucheschuim 'Je bent GOUD waard'. Mijn collega's waren blij verrast om dit mooie ingepakte presentje te ontvangen, als dank voor hun inzet in de zorg. De bestelling liep volgens afspraak en bij het ontvangen van de dozen was er zelfs nog een kleine verrassing bij. Lief! 


Geplaatst door K.Nijholt - 23-12-2020 | 16.30

Hallo Mariëlle en Susan,
Surprise! De cadeautjes zijn al ingepakt in prachtig papier ! Chique geven zo aan mijn moeder die tweede kerstdag jarig is. Snoepjes met briefje erbij geeft het geheel een persoonlijke touch. Erg bedankt.😘


Geplaatst door Wim Geerlings - 19-10-2020 | 10.59

Mariëlle & Susan,
Na ontvangst van de tulpenvaas, bleek deze beschadigd.
Na mijn reactie hebben jullie dit supersnel geregeld door een
nieuwe vaas te sturen.
Dank voor de top service.
👍👍


Geplaatst door Rolike - 12-10-2020 | 18.41

Wat onwijs gaaf zeg
5 bordjes en zo leuk ingepakt
Echt een feestje
En dat persoonlijke kaartje ook zo leuk
Cadeautje niet gezien
Maar vond het al een cadeau op zich


Geplaatst door Mirjan Horstman - 02-10-2020 | 19.21

Vandaag de borden ontvangen. Wat leuk om ze zo als een cadeautje te ontvangen! Lang op gewacht, maar het was het wachten waard! Dankjewel! 


Geplaatst door Marie-José - 26-09-2020 | 13.44

Hallo Mariëlle& Susan, net mijn wandborden binnen gekregen, erg blij mee, ze hebben een mooi plekje in de woonkamer.Erg attent om van jullie een persoonlijk handgeschreven kaartje en cadeautje er bij mocht ontvangen. Dankjewel 


Geplaatst door Sijtse Hiemstra - 24-09-2020 | 23.31

Ik heb de drie borden vandaag in goede orde mogen ontvangen, ook nog eens prachtig ingepakt! Bedankt voor het leuke cadeautje! Het heeft door de corona wat langer geduurd, maar dan heb je ook wat! Ik ben er erg gelukkig mee 


Geplaatst door Dineke Zoet-Veenstra - 24-09-2020 | 22.37

Vandaag ontving ik dan mijn wandborden, wat een mooie set.
Met zorg waren ze ingepakt, te mooi om uit te pakken.
dank jullie voor het presentje en geschreven kaartje.
Helemaal Top!


Geplaatst door Frans van Brakel - 23-09-2020 | 21.01

Beste Susan & Mariëlle
Dank voor de levering van het bord Royal Bloemleven.
We zullen het bord een mooie plaats geven.
De verpakking en “verrassing” in de doos waren erg leuk!! 


Geplaatst door Anita Verhoeven - 09-09-2020 | 18.56

Hoi Dames,
Vandaag schitterende wandborden thuis bezorgd gekregen, zo gezellig verpakt als je de doos openmaakt, ......en een persoonlijk berichtje erbij, daar wordt je nog eens vrolijk van.
Dank je wel, ga zo door.


Geplaatst door Jannemarie den Toom - 15-08-2020 | 13.37

Wat een cadeau om jullie pakket open te maken! Zo zorgvuldig verpakt, heerlijke snoepjes erbij, prachtig cadeaupapier en een extra cadeautje erbij... het kan niet op.
Oja... de melamine borden set is echt zoooo mooi!
En dank voor de mega snelle en gezellige service die jullie bieden, voelt heel fijn!


Geplaatst door Kim - 07-08-2020 | 11.28

Vandaag mijn tweede bestelling binnen gekregen! Superblij mee! Snelle service, goed veilig verpakt en heel leuk ingepakt! Echte aanrader!


Geplaatst door Celine - 17-07-2020 | 12.54

Super leuke cadeautjes voor de juffen en meester. Ook mooi en vrolijk ingepakt. Aanrader!


Geplaatst door Brenda - 10-07-2020 | 11.32

Super blij met mijn (laatste in stock) dienblad van &Klevering! Bedankt voor de fantastische service en niet te vergeten, de onwijs leuke verpakking, het was een echt cadeautje voor mijzelf!


Geplaatst door Erica de Kat Angelino - 06-07-2020 | 13.44

Lieve dames,
Wat een feest om jullie 'waar' te ontvangen. Jezelf een cadeau doen is al een feest, maar als het dan ook nog eens zo tot in de puntjes verzorgd aankomt, met extra persoonlijk berichtje van jullie, dan is het feestje nog groter. Het meisje met de parel krijgt een mooie plek straks.


Geplaatst door Dana Stolze - 30-06-2020 | 12.01

Wat een leuke dingen! Snelle levering, netjes verpakt, echt een aanrader!
Jammer dat de sleutelhanger “juf” niet los te krijgen is...
Ik doe zeker nog eens een bestelling!


Geplaatst door Carla Netten de Vrijer - 27-06-2020 | 16.42

Een set sierlijke gouden vogels besteld en net ontvangen.
In 2 dagen geleverd goed ingepakt
Ze zijn in een woord prachtig  

Bedankt meiden heel blij mee. Carla Netten de Vrijer.


Geplaatst door Eva - 19-06-2020 | 16.13

wat een geweldige ervaring om bij Dutch Design cadeaus te kopen. Voor familie en vrienden in het buitenland vond ik leuke cadeaus met een Nederlands tintje en bestelde vele artikelen. Wie schetst mijn verbazing, dat ik benaderd werd hoe ik de cadeaus verpakt wilde hebben. En men zorgde er ook nog voor, dat de op Internet uitverkochte artikelen, toch aan mij geleverd werden. Petje af voor deze dames en heel veel succes gewenst. 


Geplaatst door Geeske - 16-06-2020 | 14.17

Afgelopen weekend bestelde ik het wandbord Delfts blauw met vogels. Net stond de postbode voor de deur met een keurig ingepakt pakket met een smaakvolle kaart erbij. Natuurlijk heb ik meteen mijn boor te voorschijn gehaald en nu hangt dat bordje aan mijn muur te prijken. Super blij! 


Geplaatst door Thijmen Oosterbaan - 12-06-2020 | 19.38

Wij hebben een vaas besteld bij Susan en Mariëlle en we zijn er reuze blij mee! Binnen een dag kwam ie aan en was heel feestelijk verpakt. Het contact was ook super fraai en de website duidelijk met alles goed vermeld. Ontzetten blij! Dankjulliewel 


Geplaatst door Clarina Werry - 12-06-2020 | 12.35

Heel blij met mijn bestelling. Goede service. Snelle reactie. Snelle levering. Prachtig ingepakt. En ook nog een cadeautje.


Geplaatst door T. van der Wal - 08-06-2020 | 11.15

Kraamcadeautje voor een collega gekocht en werd ingepakt en snel geleverd. Helemaal top! Superhandig en ga zeker weer hier shoppen als ik weer een cadeautje met een Nederlands tintje zoek voor iemand.


Geplaatst door A.F.M. van der Kraa - 03-06-2020 | 15.55

Goede service en de fietsbel met Hollands motief feestelijk ingepakt. perfect.


Geplaatst door Maaike  - 01-06-2020 | 22.14

Zeer nette service. Een mailtje ontvangen om te controleren of mijn bestelling correct was. Fijn dat ze meedenken! De producten snel ontvangen en heel leuk ingepakt! Zeker een aanrader!


Geplaatst door Janet - 30-05-2020 | 16.55

Heel blij met mijn mooie aankoop! Snelle levering en netjes verpakt 


Geplaatst door Marlies - 15-05-2020 | 18.17

Vandaag mijn geweldig mooie wandborden bezorgd gekregen. Zo mooi ingepakt dat het als een kadootje voor mezelf voelt met nog een leuke verrassing erbij. En ook zo lekker snel. Bedankt dames!


Geplaatst door Lisa Marie - 15-05-2020 | 11.56

Fantastisch mooie Rijksmuseum bordjes besteld, zijn echt helemaal te gek! Snelle levering en super leuk ingepakt❤️
Oja ... en hele leuke lieve knappe meiden! 😘❤️ 


Geplaatst door Marja - 22-04-2020 | 18.28

Twee echt super leuke vaasjes ontvangen met een Pauw erop! En weer zo leuk ingepakt!! Ben er echt heel blij mee!! 


Geplaatst door Margaret - 16-04-2020 | 11.04

Wat een leuke store! Ik bestelde drie wandbordjes en deze werden per ommegaande geleverd.
Fraai ingepakt en met een aardig "Dutch" kadootje erbij, een feest om uit te pakken.
Echte aanrader, dank jullie wel 


Geplaatst door Anne - 15-04-2020 | 17.39

Een paar weken geleden kocht ik via Dutchgift bordjes. De bestelling verliep soepel, goede informatie en snelle verzending. Bij ontvangst bleek het ook nog in mooi papier ingepakt. Ik ben heel tevreden, prima service, goede communicatie! 


Geplaatst door Simone - 15-04-2020 | 14.58

Ik heb 3 prachtige borden besteld. Deze werden zeer snel geleverd en mooi ingepakt en ook nog met een attentie toegevoegd aan het geheel. Dat is leuk uitpakken!
Ik ben zeer tevreden en zou zeker weer bestellen!


Geplaatst door Barbara - 12-02-2020 | 09.51

Wat een fijne/persoonlijke omgang hebben ze bij DutchGift Store! Al even was ik op zoek naar een relatiegeschenk voor mijn klanten. Maar steeds kon ik niet slagen. Toen ik een vraag stelde werd deze snel beantwoord en heb ik dankzij goede tips een prachtig geschenk kunnen uitzoeken waar ik zeker mee voor de dag kan komen bij al mijn klanten.
Blij mee 


Geplaatst door Anita - 23-12-2019 | 07.01

Wat een goede service!
Last minute gebeld om te vragen naar de mogelijkheden, goed meegedacht, snel gehandeld en erg netjes verpakt!
Erg tevreden, TOP!
Bedankt, groeten Anita


Geplaatst door Nienke Palm - 11-12-2019 | 13.52

Zo ontzettend blij met alle mooie cadeautjes! Als Nederlander in het buitenland is het zo leuk om wat typisch Hollands cadeau te geven en zelf meeslepen een gigantisch gedoe. Alles was netjes verpakt, niets onderweg kapot gegaan en er zat zelfs een leuke verassing bij. Zou zo weer wat bestellen en raad het ook echt iedereen aan!


Geplaatst door Danielle (Dechra - AST Oudewater) - 28-11-2019 | 09.32

Zakelijk wilde ik een vergaderzaal inrichten in Delfts blauw, Susan en Mariëlle waren een geweldige hulp voor advies. De levering was heel snel en alle producten waren op voorraad. Onze sollicitanten en ons overige bezoek worden tegenwoordig ontvangen in een prachtig ingericht Delfts blauwe vergaderzaal! Echt een aanrader!

Ik kom zeker nog eens terug bij de dames van DUTCHGIFT STORE!


Geplaatst door Peter - 31-10-2019 | 21.12

Mooi bordje besteld. Had het snel nodig en ze hebben het direct opgestuurd. Top!


Geplaatst door Marleen - 21-10-2019 | 18.56

Nog even een berichtje om jullie te laten weten dat de Delfts blauwe tulpenvaas afgelopen woensdag op tijd is geleverd en helemaal in de smaak viel!! En prachtige vaas waar onze dochter zó blij mee is!


Geplaatst door Thea - 17-10-2019 | 13.40

Hoi Marielle,

Dankjewel voor het toesturen van de mooie vaasjes en de lieve attentie.
Ze zijn op tijd binnen om mee te gaan in koffers naar Indonesie om een echt Dutchgift te geven.
Super bedankt voor je snelle reactie en het zoeken naar een alternatief.
Ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen. Het stukje extra wat jullie bieden, de mooie verpakking,
het meedenken, een lieve attentie, is waarom ik zeker bij jullie terugkom om nog eens wat aan te schaffen ..
en dan voor mezelf 😊

Groetjes Thea


Geplaatst door Arianne - 12-10-2019 | 09.59

Super leuke cadeaus! Leuke tas voor de meester gekocht, vond hij erg leuk! Vriendelijke en snelle service, aanrader 😊


Geplaatst door wiesje kothuis - 05-10-2019 | 16.15

Hartelijk dank Marielle, Ik heb de doeken ontvangen, ze zijn prachtig ! En met de juiste poezen !!!
Hartelijke groet, Wiesje


Geplaatst door Danielle - 22-07-2019 | 11.53

Super tof ingepakte cadeaus!    Een absolute aanrader voor cadeaus (of voor jezelf) waar je ook als gever echt heel blij van wordt!


Geplaatst door Claudia - 09-07-2019 | 22.11

Erg leuk geslaagd voor attenties voor de juffen en meester van mijn kids! De communicatie met de meiden (Susan en Mariëlle) verloopt lekker vlot. Bovendien denken ze graag met je mee! Écht een aanrader! Top meiden! Ga zo door! 


Geplaatst door Bianca Hardeveld - 09-07-2019 | 11.29

Hele leuke cadeautjes voor de juffen gekocht, wat een fantastische service! Cadeautjes werden door Susan persoonlijk gebracht en super leuk ingepakt!


Geplaatst door Lucretia - 20-05-2019 | 20.58

Helemaal blij met de set vrolijke prachtige borden.
Snelle en mooi verpakte levering! 


Geplaatst door Yanda - 20-05-2019 | 18.09

Niet alleen de webshop is een feestje, ook de ontvangen bestelling! Supersnel en prachtig verpakte cadeautjes. Erg blij met de mokken, fietsbel (en tas die ik cadeau kreeg).
Een aanrader voor 'Dutch style gifts', met klasse! Bedankt ook voor het leuke, persoonlijke contact. Tot de volgende keer!


Geplaatst door Kirsten - 17-05-2019 | 20.43

Op zoek naar een origineel cadeau super geslaagd op de site van Marielle en Susan. Door persoonlijk advies mensen blij kunnen maken met iets tofs! Producten met een Nederlandse twist maar nooit oubollig. Zoveel leuke dingen gezien dus ik kom zeker vaker terug. Succes en ben benieuwd wat jullie nog allemaal voor leuke dingen gaan bedenken. 


Geplaatst door Danielle Wilmink - 17-05-2019 | 15.00

Heel tevreden! Gevraagd voor een advies voor een afscheidskado.
Kreeg direct allemaal leuke foto’s! Inclusief prijzen en afmetingen Denken goed mee, reageren super snel op je berichten! Ga zo door meiden!  

 

 

© 2018 - 2021 Dutchgift.store | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel